Jag har vunnit...

... andra pris i en tävling på sidan minbebis.se!
Vinsten var 300kr i presentkort på sidan barntyger.se. De har inte bara tyger utan lite olika produkter som alla är supersöta. Kommer nog ta ett litet tag innan jag har listat ut vad jag vill ha.



Vad vi annars sysslat med sedan sist är inte så värst mycket. Tiden går fort fast vi inte gör något vettigt och snart börjar Henke jobba. Vi försöker komma ut och hitta på något varje dag, tex åka och fika eller hälsa på någon.
Vi har även haft våran första föräldraträff med barn. Fyra par var vi som träffades, alla har fått sina barn. Det var jättekul att träffas och inte alls så kaosartat som jag hade trott. Knattarna skötte sig exemplariskt.



Jag har även fyllt år. Det var en väldigt lugn tillställning och jag fick massor av bra presenter. Det blev dock lite action när Eva bestämde sig för att kräkas riktigt ordentligt på farmor Anna-Lena. Hon kräks inte så mycket. Hon har haft tre ordentliga. en på en sjuksköterska, en på Henke och nu den värsta av dem alla på farmor. Det resulterade dock i den här fina "make overn" så hon fick bara positiv respons och gör nog om tilltaget så snart hon kan.



Har även fått besök av Älgengänget. Anna på hotellet har ju också fått barn så hennes dotter Ella följde med också. Fantastiskt söt och det är helt otroligt att Eva kommer att vara så stor om några månader.



Har haft besök av massor av släkt och vänner och fått presenter från folk man aldrig hade förväntat sig att få något från. Det är jättekul att så många tycker att det är kul att man fått barn.

Lite fler bilder:

Kommentarer
Postat av: A-L

Grattis till vinsten. Vänta inte för länge med att bestämma dig. Så lätt att det faller i glömska och sedan har tiden gått ut.

2010-08-08 @ 17:08:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0