Äntligen en fin balkong

Nu har det pimpats minsann!
Det har målats bänkar, monterats och städats. Och nu är det fiiint. Lite jobbigt bara att solen försvinner från balkongen runt tre, fyra så nu är det lite för kyligt att sitta ute trots infravärme. Men när värmen kommer så är vi redo!
Lite småpill är dock kvar. Några pallar och plantering i krukor. Kanske en liten Kaxaplats och nya blomlådor. Vi köpte nämligen två blomlådor idag men fästena var för korta och gick inte runt räcket. Sedan ska det odlas persilja, sallad och planteras pelargoner.



Märkte ganska tydligt en viss skillnad på olika produkter och deras monteringsinstruktioner. Till exempel så var inte infravärmaren från Rusta särskillt lätt att få ihop fast det inte var så värst många delar. De hade inte några bilder på delarna och hade glömt att nämna vissa delar i instruktionerna. Så är man klar med den och ska montera ihop en skohylla från Jysk. Fem sidors instruktioner! För att skruva ihop fyra delar. Det var inte så stora problem med den om jag säger så.
Jag och Henke delade upp arbetet helt enligt könsnormerna. Henke målade och städade och jag monterade hyllor och infravärme.
Kaxa tyckte att vi var ruskigt tråkiga och varvade solning med bus.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0