Lång jobbdag

Igår blev det mycket jobb. I nästan elva timmar blev jag kvar. Men det var för att jag ville, ibland är det faktiskt så kul att jobba.
Det var så mycket fix under dagen att det riktiga jobbet liksom kom i skymundan så då satt jag kvar lite istället.
Bland annat var det revisordags. Samlade ihop all bokföring och alla papper som vi samlat ihop under året och begav oss till Bertil. Förut jobbade han på Ernst & Young men har nu startat eget med tre kompanjoner. De höll till i Stadsdel Norr i ett jättefint hus. Det var helt nyrenoverat där inne men gamla bjälkar och fönster var ändå bevarade.
Nu är det bara vänta och se vad utlåtandet blir och vad vi får tillbaka eller måste betala.



Sedan vid lunch fick vi besök av våran kompis Anna. Hon jobbar på Hotell Älgen. Hon fick precis barn och kom förbi på lite fika. Det var jättekul att få besök, de flesta säger att de ska titta förbi men gör det aldrig. Hennes lilla dotter Ella var helt fantastiskt söt, som en liten docka.
Min lilla bebis, Kaxa, visade sig från sin allra bästa sida också. Hon kände kanske att det var lite som ett test inför framtiden och det klarade hon galant. Hon var intresserad men inte överdrivet. Jätteduktig! Men det märktes att hon blev beskyddande när Elvis, en Golden, kom och också ville hälsa. Då gick hon emellan och gav honom sin allra frostigaste blick.



Och nu ska ni få höra vad som hände idag!!
Jag och Henke blev bjudna på bröllop!!!!! Jag som velat gå på bröllop sedan jag vet inte när. Det är Henkes gamla kompis Ubbe som ska knyta bandet med sin tjej.
Nu är det bara ett "litet" krux. Bröllopet är den 16 juli. Två veckor efter beräknat datum. Vi har ju absolut ingen aning som vad vi pysslar med då. Det som är bra med kråksången är att det först är vigsel och fika och sedan middag på kvällen. Det finns ju en chans att vi kan gå på vigsel och fika i alla fall även om man inte kanske är så sugen på en lång bröllopsmiddag om jag skulle vara nyförlöst. Det är dessutom middag med kuvertavgift så de måste ju få veta om man kommer i tid. Vi har gett ett preliminärt osa och de vet ju om vår situation så jag hoppas att allt löser sig på bästa sätt. Jag vill ju gå på bröllop!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0