Fest i dagarna två

Nu var även den här helgen slut. Den har gått fort för vi har haft mycket att göra. Men lagom mycket.
I fredags fyllde Martin år så då var det ju kalas. Jag hade lovat att han skulle få en kaka i present men istället för att göra en kaka och ta med grädde så smällde jag ihop allt till en tårta. Ett lager med fransk chokladkaka, ett lager med hallonsylt och ett lager med maräng och så grädde på allt. Kunde ju inte gärna bli äckligt.

Blev en ganska stressig dag dock. Efter jobbet så skulle vi en snabbis in till stan för att titta på lite trädgårdsmöbler på en loppis. De var superrangliga så det blev ingen affär men vi insåg att tiden redan höll på att rinna ut och att handla och laga middag skulle ta alldeles för lång tid. Jag kom på att vi kunde ta med oss lite indisk mat hem så vi åkte förbi på Goa. Det visade sig att de hade en after work special så det slutade med att vi åt buffé där. Det var såååå himla gott. Fyra olika rätter, salladsbuffé, ris och naanbröd för 99kr. Det kan nog bli en upprepning på den. Det enda negativa är att eftersom jag har jobbat extra där vid några tillfällen så vill han alltid övertala mig att jobba när jag kommer förbi. Och jag vill inte jobba där någon fler gång. Men det var så gott att det var värt det, och tänk i sommar när man kan sitta på uteserveringen. Det blir grejt.



När vi kom hem var det bara att sätta igång. Göra tårta, duscha och ta oss till Martin på en timma. Tårtan gick förvånansvärt fort så vi höll tidsplanen ganska bra och kom iväg i tid.



Vi var hos Martin hela kvällen. Fikade, pratade, tittade på Talang och drack alkohol (alla utom jag).

I går, lördag, var det kalas igen. Nu var det dags för Johans 30 års kalas.
Det fick bli klänningen jag tog kort på förut för jag orkade inte åka in på stan för att hitta någon ny. Jag hade dock blivit lite större på den veckan som gått sedan jag provade den sist så jag drog upp sömmarna på bägge sidorna. Det syndes dock inte så väl så det sket jag i.



Det var en jättekul fest. Kände praktiskt taget ingen när vi kom, så frågesporten om gästerna var lite klurig, men alla var supertrevliga och jag hade jättekul fram till typ halv två då jag vek ner mig. Henke klarade sig ända fram till klockan fyra. Måste nämna maten också. De hade en kock som hade styrt upp grilla kött och kyckling, potatisgratäng, såser, sallad och bröd. Det var helt klart över alla förväntningar! Mintkladdkakan till efterrätt var också toppen. Lite mingel och socialiserande senare satte "discot" igång och det var ungefär då som jag fick se mig besegrad. Var fyra gravidisar där och jag klarade mig längst av alla dem i alla fall. Man kan på sätt och vis säga att jag vann.



Jag behöver kanske inte säga att jag var uppe först i morse. Och det blev frukostpremiär på balkongen. Såååå skööönt!!! Sedan blev jag praktiskt taget kvar på balkongen till klockan fyra. Lyssnade på radio och läste. En liten paus för en promenad men annars blev jag sittandes där.
Det är lite roligt om man tänker på att hade jag suttit hela dagen framför tv:n så hade jag tyckt att det var en totalt bortkastad dag men när jag suttit och läst hela dagen så blir det en riktigt bra, välspenderad dag.



Uppdatering: Vi blev även bjuden på spagetti med korv till middag av familjen Ohlsson, det var mycket gott och mycket uppskattat!
Nöjd svärmor nu? =)


Kommentarer
Postat av: joanna

Vilken underbart vacker tårta!

2010-04-11 @ 21:44:15
URL: http://joannaj.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Tackar! Den smakade ganska okej också om jag ska vara helt ärlig =)

2010-04-11 @ 22:29:08
URL: http://tantjenny.webblogg.se/
Postat av: A-L

Är MYCKET tacksam för att du inte nämner något om att ni åt middag här på söndag.

2010-04-13 @ 19:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0