Gravid vecka 27



I vecka 27 är medelkroppslängden 36 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1000 gr.
Helt sjukt! Magen är helt enorm enligt mig men ändå kan jag inte förstå hur det "lilla" livet får plats där inne. Och i morgon går jag in i vecka 28 och då borde bäbisen väga typ 200 gram mer och vuxit två centimeter.
Jag har gått upp 9,5 kilo och följer medelkurvan ganska exakt. Jag bör gå upp ca 5 kilo till innan det förhoppningsvis rasar av mig i en hiskelig fart.
Konstigt nog är det varken magen eller brösten jag stör mig mest på. Med det yttre alltså =) De har ju helt klart förändrats mest. Det är inte heller att jag börjar bli rund om kinderna. Det tänker jag inte så mycket på förutom när jag ser mig på kort. Nej, det är celluliterna! Jag har fått celluliter på både rumpa och lår. Jag har inte haft det förut och det stör mig. Jag klämmer och känner och stirrar på dem så snart jag kommer åt. Jag hoppas verkligen att de försvinner i samband med magen.
Annars är allt bra och det känns snarare som att jag kommer att sakna magen än att vara lättad för att den är borta. Det är ju lite mysigt att ha den där och känna att det rör på sig. Men jag kommer ju ha ett annat mysigt sällskap när magen är borta så saknaden kanske inte kommer att bli så stor ändå.

Kommentarer
Postat av: Anna

Får se hur det känns v40+ ;)

2010-04-08 @ 12:16:43
Postat av: Jenny

Mmm, inser att läget förmodligen kommer att ändra sig inom kort. Har redan problem med att resa mig ur soffan och sätta på mig strumporna =)

2010-04-09 @ 08:27:06
URL: http://tantjenny.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0