Älskar verkligen Östersund ibland

Tänkte att jag skulle skriva om vad som hände förra helgen, insåg då att det snart är helg igen. tiden går så förbenat fort. Man hinner ju inte med.
Hade trots ett sugigt jobbpass en jättebra helg.
På fredagen gick vi på After Work på Plaza och åt och drack.
Jag, Åsa, Henke, Malin, Tompa, Sara, Martin och två killar till.
Halva priset på hela kalaset. Det ska göras om.

På lördagen åkte jag, Henke, Malin och Åsa ut till Stocke titt och fikade frukost. Det har faktiskt öppet året om fast man kanske inte tror det. Gott, gott, gott.
Sedan begav vi oss ner till badhusparken. Vädret var så fint att det gick att sitta och sola vid muren. Mange och Biffen kom och hälsade på. Fick nästan lite vårkänslor. Älskar verkligen Östersund på sådana här dagar.





Sedan kl fyra var det dags at bege sig ut till Camp Södergren där jag skulle servera. Det visade sig bli en kväll från helvetet. Jobbade med en ny tjej från Älgen, hon var jättetrevlig och det var riktigt tur det. Gästerna var riktigt missnöjda med maten men det var inte det som var problemet. Problemet var gästerna. De var riktigt packade redan när de kom så när vi skulle plocka bort förrättstallrikarna började problemen. Folk som inte lyssnar, inte flyttar in stolarna osv. Det var trångt för det var 83 pers i en sal för 60. Serverade varmrätten som buffé och redan innan alla hunnit tagit började folk att gnälla. Självklart kände de att de behövde få gnälla ännu fler gånger när man plockade in tallrikarna. De hade även lämnat berg av mat så det var inte lätt att plocka. Nu hade de ju fått sig ännu mer innanför västen och ljudnivån var helt olidlig. Folk började bugga mellan borden och vi blev både kladdad och knuffad på. Sedan hittade de mer att klaga på när det varken fanns grädde till kakan eller mjölk till kaffet. Det var så illa att bandet som spelade till och med kom fram till oss och sa hur synd de tyckte om oss.Var helt slut när jag kom hem.

Fick även tillfälle att testa min nya assistent.
Gjorde tekakor ur bakboken som tog en hel dag och smakade sisådär. Gjorde även mommas småfrallor som tog en sekund och smakade fantastiskt.

Kaxa var inte så jättenöjd över oväsendet assistenten förde.


Sedan lite roliga jobbnyheter..
Amelie Brud och Bröllop tipsade om våra monogram i tidningen. (Ska fixa bild på det)
Vi kanske ska få ha våra kort med i en bok om trycksaker. (Skriver mer när jag vet mer, om det blir mer)


Kommentarer
Postat av: Kakan

yey! En uppdatering!

Längtar galet mycket till mina 4 veckor i Östersund. Min kära lilla stad!

Saknar sötkaxen sjukt mycket. Ja, husse och matte också då förstås.

Lova att ta med mig till Plaza! :) Jag lovar att bete mig.

2009-03-05 @ 23:13:16
URL: http://select.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Vi är där varje fredag så det ska jag nog kunna lova. =)

2009-03-06 @ 11:49:06
URL: http://tantjenny.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0