Tar en paus

på jobbet för att skriva ett litet inlägg om de saker som gått fel de sista dagarna.

1. Följde med momma till skatteverket igår för hon beshövde en släkting som intygade att hon var hon när hon skulle få ett nytt leg. Det var en ganska förvirrad stämmning när vi var där eftersom skatteverket precis fått i uppgift att utfärda leg. Det ska sägas att det var andra gången momma var där för första gången hade hon med sig min kusins sambo men det gilldes inte. Det skulle vara släkt i rakt nedåtgående led. De kopierade mitt körkort, lovade att de skulle skicka hennes nya leg och så var allt klart... trodde vi. När vi kommit tillbaka till momma ringde de och meddelade att de hade glömt något och vi var tvugna att komma tillbaka. Men då hade de stängt så vi måste åka tillbaka idag. Det räcker inte heller att bara jag kommer utan både jag och momma ska med. Så idag igen, till Lugnvik för att hämta momma, till skatteverket, tillbaka till Lugnvik och sedan hem igen. Inkompetenta idioter.

2. Tränade utegympa på Friskis igår. Vi har ju en dörr som är trasig så den låser sig så fort man stänger den. Henke påminde mig om att han inte skulle vara hemma när jag kom tillbaka så att jag borde ställa upp dörren. Det glömde jag självklart och fick därför svettig och jävlig plinga på hos Evelina när jag kom tillbaka och inkräkta hos henne och hennes kille i flera timmar.

3. Jag GLÖMDE att sminka mig idag. Var på väg upp till jobbet när jag kom på at jag helt enkelt glömt att sminka mig. Nu har ju inte jag så mycket smink men ändå, det är ju inte som att jag brukar missa det.

That's it for now. Kommer nog mer snart. Ska ju på skatteverket idag också..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0