Kroatien del två

De som vi hyrda lägenheten var riktigt sköna. Mannen renoverade bilar och var mäkta stolt över det. Han tog ivrigt med oss och visade allt från pågående projekt till pokaler och hans ögonsten, en Mercedes som Hitler tydligen ägt.



Han regiserade oss strikt när det kom till att ta kort med bil och pokal. Visade oss hur vi skulle stå och hålla armarna osv.



Av honom fick vi även en flaska snaps och gratis skjuts till flygplatsen.
 Lite blandade bilder från resan:




Så vad hände då när vi skulle åka hem? Ja, åskvädret som ni ser ovan drog in över landet. regnade och åskade hela natten. Nästa dag hade det lugnat ner sig men startade när vi kommit in på flygplatsen igen. Och det startade inte lite heller. Regnet vräkte ner, det åskade, blixtrade och strömmen försvann vid säkert fem, sex tillfällen. Planen började bli försenade och vi var säkra på att vi skulle bli sittande men det klarnade upp lite och vi fick flyga. Kom iväg lite sent men det tog de igen i flygningen.

Malin och Martin väntade på oss på flygplatsen och vi fick skjuts hem till dem i Kumla. Oj, vad mysigt det var. En riktig liten idyll. Litet rött hus med vita knutar och en stor trädgård. Kom dit ganska sent och gick i princip och lade oss på en gång. Nästa dag skulle vi inte åka med tåget förän runt ett så vi åt frukost och mös i trädgården. Myset i trädgården spårade dock ur något när jag hittade en studsboll och en spindelmannnenmask.


Slutligen. R.I.P. Jettan


Kommentarer
Postat av: Gradinskan

Stackars jettan.

2009-06-26 @ 11:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0