En oväntad dag

Den här dagen blev inte riktigt som planerat.
Tex så skulle jag för tillfället sitta med en flaska vin (iofs en mycket liten flaska) hos Åsa och titta på Melodifestivalen.
Det blev inte så. De ringde från Älgen så jag ska jobba frukostpasset i morgon. Då kändes det inte riktigt lika lockande att gå på fest så det blev hemmasoffan med Kaxa och en bröddeg på jäsning istället. Henke är hos Tompa och dricker bärs.
Vad mer oväntat har jag gjort idag? Jo, gått på hockey. Det som inte var så oväntat var att jag tyckte det var skittrist. Anledningen att jag bestämde mig att gå dit var att det var utlovat lite amatörkonståkning i pausen. Det var typ en och en halv timmes väntan i en kylig ishall på tre minuters underhållning. Henke var också måttligt road så vi gick hem efter det.
Nu låter det som att den här dagen varit skit men så är det inte. Den har faktiskt varit riktigt bra. Hoppas morgondagen blir okej också. Man vet aldrig riktigt hur det blir när man har jobbat. Antingen blir man astrött och går och lägger sig i soffan så snart man kommer hem eller så får man jättemycket energi när man slutar och vill hitta på massor av saker. Återstår att se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0