Att flytta

Men shit asså. Packa tar tid det. Jag visste att jag hade mycket skit, men att jag hade så mycket som inte var skit hade jag ingen aning om. Såååå mycket att packa.
Igår gjorde vi förråden. Det var där skiten fanns. Proppfullt med prylar och...

PANT! Vi har varit enormt lata de senaste fem åren och knappt pantat eller tagit något till glasåtervinningen. Detta är resultatet. Vi ska låna bil ikväll och köra iväg allt. Första hyran i lägenheten borde vara klar. Eller kanske en platt-tv. Har sakta börjat inse att projektorn inte kommer att fungera i nya vardagsrummet. Snedtak så det förslår. Måste därför köpa en ny tv, men vi har inte råd. Eller rättare sagt, hade inte råd innan vi hittade en förmögenhet i svarta sopsäckar i förrådet.

Innan rensning:


Efter:


Efter vi var klara unnade vi oss att gå på Dalwhinnies och äta pasta. Det var fantastiskt. Första gången jag åt upp allt och fortfarande kände att jag hade kunnat få i mig lite till. Man blir hungrig av att städa och att inte äta någonting under tiden.

Idag var det dags att ta sig an köket. Det tog heeeela dagen. Jag trodde absolut inte att det skulle ta så lång tid men... nu är de två värsta ställena avklarade och det är väldigt skönt.
I morgon åker Henke alltså till Härnösand och jag får pula på själv här hemma. Bo bland lådor. Phu. Vi har dessutom i ivern packat ner alldeles för mycket saker så vi har lite ont om saker att äta på och tillaga i. Men det får väl lösa sig.



Och det här är kartongerna med sakerna bara från köket. Tänk då när vi packat allt.


Kommentarer
Postat av: Kakan

åh nej.... jag känner känslan komma smygandes...



...



.....

2009-08-16 @ 20:24:39
URL: http://kakansfoton.blogg.se/
Postat av: Kakan

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGEEEEEEEEEEEEST!!!!!

2009-08-16 @ 20:25:14
URL: http://kakansfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0