Sammanfattning

Jodå, det var mer som inte riktigt gick som det skulle.
Hann inte riktigt berätta klart i förra inlägget men... skulle bjuda Karin på mat dagen efter spisen lagt av. Fastighetsskötaren hade varit hit och fixat lite så allt skulle ju vara bra. med betoning på skulle. Plockade fram den halvfärdiga maten, satte på spisen och poff så dog spis, badrum, sovrum och halva vardagsrummet. Henke drog på träning och tog en burgare på vägen, men jag och Karin då? Till slut fanns det bara en utväg kvar. Vänta tills den stora middagen var över på Hotell Älgen och sedan gå dit och låna köket. Sagt och gjort. Och det var inte bara negativt med det. Det visade sig att kocken där fyllde år så vi fick med oss en halv tårta hem. Gott de!

Det ska också nämnas att det var en stor säkring i källaren som gått och när han var där och fixade den var ingen av oss hemma. Ingen av oss hade heller stängt av spisen sedan den lade av. När Henke kom hem var lägenheten rökfylld och vi hade en smält stekspade.
Nästa dag var det ju Åredags och som jag skrev kom Henke hem med en stukad fot. Vi åkte till Åre umgicks lite, tittade på Robinson och bänkade oss för att se fotbollsmatchen mellan Sverige och Portugal. Då blev det strömavbrott. Hela Duved dog. Och strömmen var borta i nästan en timma. Jag gick och lade mig men Henke fick gå ut och sätta sig i bilen för att lyssna på matchen på radio istället.

Åkningen var faktiskt helt okej även om vädret var lite mulet. Vi såg faktiskt solen titta fram en gång!

Har varit ännu en junta också. Det var Therese tur att laga mat och hon bjöd på toast med romröra till förrätt, ost-och skinkpaj till varmrätt och kladdkaka till efterrätt. Allt var jättegott men tyvärr var jag lite långsam med kameran och hann bara fånga lite av efterrätten innan den också försvann.

Vi har också varit till veterinären ännu en gång och Kaxa kom hem med en fin flytkudde runt halsen. Hon får den istället för en tratt för att hon inte ska slicka sig i stjärten. Hon ska ha den i tio dagar och sedan blir det återbesök.

Jag hade bokat tid för klippning på tisdag men så såg jag en annons i tidningen idag där det stod att man kunde bli klippt för 99kr. Ett nytt ställe har öppnat i stan och som öppningserbjudande hade de så billiga klippningar. Det var dock bara Drop In så jag fick vänta i drygt två timmar även fast jag var där redan innan de öppnade. Hon jag klippte mig hos var jätteduktig så det var skönt. Och kort blev det. Men det var skönt att bli av med skiten.


Före och efter
Orkade inte plocka fram någon kamera så jag tog bildena med datorn, därav den dåliga kvalitén.

Ikväll ska jag ut på äventyr med Karin!

Kommentarer
Postat av: kakan

Dumt att jag frågade om du hade nya örhängen och inte uppmärksammade att du hade ny frisyr.. Men sån e jag!

2009-04-07 @ 17:16:14
URL: http://kakansfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0