Nära på en perfekt helg

Den här helgen har faktiskt vait nästan helt perfekt. Inte en lungn stund, men på det bra sättet. Roliga saker mest hela tiden och inte en tråkig stund.
Vad som hände i Fredags behöver jag inte ens nämna... After Work så klart. Plaza, igen. Det var jag, Henke, Åsa, Karin, Tompa och Sara. Lika kul som alltid. jag behöver nog inte understryka hur fantastiskt jag tycker att After Work är.

Lördag då? Då åkte jag, Henke, Karin, Åsa, Malin och Mange till Stocke titt och fikade frukost. Så gott, de har nog godaste fikat i hela stan.
Det hände dock en liten tråkig sak. De hade en kaka där som såg fantastiskt god ut. karin tog en och bekräftade att så var fallet. Vi köpte mackor först och skulle till att köpa kakan när stället fullkomligt invaderades av pensionärer. Godsakerna flög av faten i en rasande fart. Vi skyndade oss att ställa oss i kön och lite diskret så slank jag förbi Henke och Mange. När jag kom längst fram i kön så visade det sig att det bara fanns en bit kvar av kakan vi alla hade spanat in. Jag trodde dock att det var två bitar och eftersom jag och Henke skulle dela på två kakor så tog jag vad som visade sig vara sista biten i tron att det skulle finnas en kvar. Det var ju Mange som i början hade stått först och jag kände mig lite taskig, erbjöd mig väldig halvhjärtat att vi skulle byta kaka med varandra men han ville inte. Jag ville verkligen också ha kakan så jag insisterade inte. (Fortsättning på denna historia följer på söndagen)
Sedan gick jag, Åsa och Karin en sväng på stan och jag köpte ett par barn-chinos för 199kr och ett par nya solglasögon. Mina gamla är väldigt trasiga.
Åkte och hälsade på på sjukhuset. Gav Stina presenten jag och Henke köpt. Hon fyller nämligen en månad idag (söndag)
Vi köpte en liten body med en medföljade klädpåse.

Det står "Blah, blah, blah -Shut the fuck up"
Efter det blev vi bjudna på middag i Odensala, en god tacogratäng, och åkte hem och såg Robinson. Sedan var planen att vi skulle se en film, Rock n´Rolla men jag blev så trött att jag var tvungen att gå och lägga mig efter typ tio minuter. Den var enligt utsago riktigt bra.
Söndag - Fortfarande lite ångest över att jag åt upp Manges kaka och hade därför som plan att baka honom en ny.
Jag och Karin började dagen med att gå på affären och köpa ingridienserna till kakan och ram och passepartout (hur är stavningen Karin?) till ett av de foton vi tagit på Stina.
Nästa steg var att åka upp till kontoret och skriva ut fotot.

Skyndade oss hem igen och började baka kakan. Vi försökte verkligen att få den att se ut som orginalet men det gick inte så jättebra. Vet ju inte hur den smakade men det måste ju vara tanken som räknas.

Orginalet

Kopian

Åkte till sjukhuset och lämnde av våra gåvor innan vi skjutsade hem Karin och åkte till pappa och åt middag. Pappa hade fått tips av sin bror om en receptsida på internet och resultatet blev en supergod fläskfilégryta med ris och broccoli.
Nu sitter jag i soffan och tittar på Filip och Fredrik och hela helgen har gått. Jag längar redan till nästa. Då blir det kalas!

Kommentarer
Postat av: Anonym

kakan var supersmarrig, o mycke sås fick vi också så jag gick nog mest plus på kakincidenten:-)

2009-04-19 @ 22:17:07
Postat av: kakan

Kanon!

Vilken sammanfattning. I like.

Nästa gång ska jag smita in b a k o m Jenny i kön, och få henne att TRO att hon smitit före!

2009-04-20 @ 13:00:47
URL: http://kakansfoton.blogg.se/
Postat av: mange

haha, ingen dum ide

2009-04-20 @ 15:55:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0