Länge sedan sist.

Har varit lite smådåligt med uppdateringar på sista tiden men det är bara för att jag haft så mycket för mig. I tisdags var jag på kalas hos min granne Evelina. Det var supertrevligt och det bjöds på så mycket gott att man praktiskt taget rullade hem. Tårtan hon hade bakat var bortom denna världen. Flera lagen med kladdkaka, maräng, sylt och grädde. Wow! 

Den här helgen var vi i Örebro hos min lillasyster och världens underbaraste, goaste, mysigaste, sötaste TED! Var en toppenhelg där vi mest bara hade det gött. Det enda projektet var en liten fotosession. Jag har nämligen funderat på att kanske fota bröllopsfester. Det kostar ju multum om man ska ha en riktig fotograf som ska fota festen och allt runtom men det borde ju ändå vara så att man vill ha dagen dokumenterad utan att någon stackars gäst ska behöva gå miste om hela festen. De skulle ju då kanske kunna ha en proffesionell fotograf som fotar porträtten och sedan en liten billig amatör (som mig själv) som fotar resten. Kände dock att jag skulle behöva öva lite då jag hitills knappt tagit ett enda kort av en människa med min nya kamera. Sagt och gjort. Ett fejkbröllop iscensattes med förberedelser och allt. Det enda som fattades var själva bröllopsakten... och en karl. Hon fick låna Henke på ett par kort men av någon anledning kändes de korten inte riktigt äkta, undra varför?
Det var meningen att hon bara skulle ha på sig en vanlig klänning men på förmiddagen så var vi en tur på en Second Hand butik och vad hittade jag där? En brudklänning! Helt perfekt. Älskar den så mycket att jag vill ha den själv när jag gifter mig. Men Henke hatar den. Man kan tycka att han borde vara nöjd när hans tjej skulle kunna tänka sig att gifta sig i en 129 kronorsklänning. Men, men. Korten tror jag blev ganska bra och de kommer väl dyka upp här på bloggen så småningom. Tillsammans med typ några tusen kort på Ted :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0