Harrys eller Larrys?

Igår hade vi från Älgen en liten jobbträff och gick ut och åt buffé på Mark Twain. Det var riktigt trevligt och den här gången kom det faktiskt fler än två. Det var till och med så att det var TRÅNGT runt bordet. Härligt, precis som det SKA vara! Jag lyckades dessutom med bedriften att ragga med mig en av tjejerna på gratis Friskis i maj. Har ju känt mig lite ensam sedan Sandra flyttade. I maj är det nämligen 30 år sedan det första Friskispasset hölls och det firas med gratis träning för alla med kuponger. Jag har massor eftersom de kommer gratis i Friskispressen och friskispressen delas ut gratis. Är det någon mer som skulle vilja styra upp sitt träningsliv (tyvärr) lite för sent för att det ska hinna märkas till sommaren så kan ni ju höra av er, I´ve got what you need.
Jag hade med mig kameran men glömde självklart att ta några kort så när vi masade oss därifrån ringde jag Henke så vi kunde gå och dokumentera nya stället Harrys!
Jag tänkte i min enfalld att det skulle se ungefär lika ut som när O´Learys huserade i lokalerna. Det har ju ungefär samma image så det var väl bara att plocka bort alla tavlor och hänga upp en ny skylt tänkte jag... men icke. Harrys är flott! Kristallkronor och parkettgolv. Kan tänkas att man kommer att hänga där vid några fler tillfällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0