Semester

Så har man gått på semester då!
Började finfint med en lugn,varm studentspäckad kväll på Marité.

Och förbiseglande kom en jättelik luftballong. Har aldrig sett en sådan i Österund förr och man undrade ju lite om det inte var någon snorrik brat som dissade det klassiska flaket för en lite lyxigare variant.


I lördags ringde väckarklockan 06.00. Brännbollsdax.
Halv nio dracks första groggen och första matchen var igång. Jag var dock inte med i laget. Det hade ju fixats två tjejer och ville jag vara med så var jag ju tvungen att peta någon av dem ur laget. Kändes sådär, plus att sitta och mysa i en solstol inte var helt fel.

Laget hann till kvartsfinal innan det roliga var över... kunde man tro. Men det roliga hade bara börjat!
Vi begav oss till campingen där vi hade hyrt alla stugorna och så fortsatte vi att dricka.

Det var väldigt skoj och man blir faktiskt imponerad av både hur enormt mycket man kan dricka och hur lite man behöver äta och sova. Fick betala en liten extrasumma för att komma in på festivalområdet på kvällen/natten och fick då middag på köpet. Fläskfilégryta med ris. låter kanske gott. Nej. Inte särskillt. Och efter halva måltiden insåg vi att det trillade pyttesmå larver från träden ner i maten och drickan så då var det bara att lämna resten och gå tillbaka till campingen.

Kul som tusan var det men kvällen avslutades något abruppt.
Efter som jag kommer i en väldiggt "bärvänlig" storlek så är det inte helt ovanligt att jag ibland blir upplyft och omkringburen. Så var även fallet denna kväll. Men det slutade inte så värst bra, det slutade med ett fall från drygt 1,85 meter med huvudet först ner i grusgången och 110 kilo karl över mig. Blev sängen med en sjuk huvudvärk efter det.
Konstigt nog vaknade jag dagen efter med värk precis överallt förutom i huvudet. Jag som alltid får huvudvärk dagen efter. Hade ont huvudet dock, och axeln, och rumpan, och höften, och ryggen...
Utan att nämna namn ska jag också meddela att jag inte var den som mådde sämst den natten eller dagen efter :)
Så här i efterhand känns det sådär att ha betalat 220kronor för en kass fläskfilégryta eftersom jag inte ens gick in på området men enligt de andra i sällskapet så var det ingat att hänga i granen ändå.
PS Lägg märke till henkes solglasögonbränna på sista bilden och det kan också synas för ett tränat öga på näst sista bilden att jag hade druckit så pass mycket att jag glömde att sminka mig. Så kan det gå. Och nej, jag försöker inte skylla den suddiga blicken på avsaknad av smink. Den hade garanterat funnits där ändå.

Oj, glömde nästan att skriva att vi även tagit sommerens första bad, grejt!!


Kommentarer
Postat av: N I C O L E

Okej , men max är gott det med :)

2008-06-09 @ 21:01:00
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: Kakan

hhahahahhahhahahahahahhahahha, snyggaste brännan någonsin på lillebror.

2008-06-09 @ 21:40:28
URL: http://select.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0