Hög hund, söt systerson och Chili

Idag var Kaxen till veterinären. Hon hade problem med analsäckarna förra hösten och nu dök samma symtom upp. Bl.a. har hon nästan slutat äta. Ringde veterinären idag och fick en tid några timmar senare. Henke åkte dit med henne och jag visste att det skulle ta lång tid för vid de tidigare besöken har det krävts stora doser lugnande men efter en timme sms:ade jag och frågade hur det gick. Henke svarade med en bild...

Slutet på meningen löd:
trött och sover på golvet hos veterinären.
Besöket gick bra och de tömde analsäckarna igen. Sist sa de att kom problemet tillbaka skulle det ev bli operation. Nu var det så att de inte vill utföra operationer när det är rötmånad om det inte är superakut så domen blev åter igen att får hon problem igen så får vi återkomma.
Just nu ligger hon i soffan och tänder av. Har dimmig blick och skakar.

Igår kom syster Malin och góungen Ted hem. Vi åkte till Lugnvik och hälsade på en sväng på kvällen. Full fart var det och jag och Henke kunde glädjas åt att han äntligen vuxit i våran julklapp från förra året. En radiostyrd bil som han bara sparkade på sist. Nu var den ju riktigt skoj för både vuxna och barn.
Den var mycket roligare än porslinsdockan han vann på Jamtli. Isabella döp han henne till.

När vi var i Lugnvik träffade vi hunden Sallys syster. Larsas föräldrar har köpt Chili, en exakt kopia av Sally och tydligen precis lika busig. Så pass busig att det var näst intill omöjligt att ta kort på henne.

Men ett charmigt kort blev det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0