The heet is on

Det blir lite dåligt med inlägg för tillfället. Det är så varmt att det helt enkelt inte går att sitta inne. Men jag klagar inte, absolut inte, jag älskar solen!
Vad har då hänt sedan sist? Det har festats och solats nästan non-stop. Och jag är väldigt nöjd med att ha lyckats med den kombinationen för oftast när det festas vill man ju inte sola nästa dag.
Träffade Malin, Ted och Peter i torsdags då vi hängde lite i Badhusparken och sedan mötte upp med Karin och hennes kompis Johanna i Teaterbaren. Kul, kul, kul att träffa Ted
. Vilken liten snackpåse han har blivit, pratar hela tiden. Mamma Malin har en stor snackkonkurrent i den lilla killen!

Cooling!

När ingen vill prata med en får man väl låtsasprata i telefon då.

I fredags var det första utgångsdagen. Eftersom vädret var och är helt fantastiskt så hamnade förfesten i Österängsparken. Riktigt skoj blev det. Tompa hade med sig en jättelik "Boombox"så vi hade musik också.


Lite förklaringar till bilderna... Tompas glasögon gick sönder i en brottningsmatch med oviss utgång. Hunden heter Reia och är Stinas. Nej, Karins nacke har inte gått av, den är en illusion.

Efter parken begav vi oss ut på Stråket och hade förjävla roligt.
Lördagen då? Exakt samma visa men med lite variation på gästerna.

Anledningen till de sura minerna på första bilden var att Henke berättade en historia om en kärring (hans ord) som tömde en öl på honom kvällen innan, inte att det var tråkigt på något vis.

På söndagen åkte vi och solade vid Minnesgärdet. Var skönt. Precis lika varmt som utomlands. Jag badade till och med i Storsjön, det var många år sedan sist.

Jag, Henke, Kaxa och Karin.
Henke och Kaxa gav upp efter typ en timma men jag och Karin bet ihop och var kvar längst (som vanligt)

Efter solandet var det middag hos momma och sedan var vi barnvakt ett tag. Ted tyckte att min kamera var jätteskoj och här är några av hans bilder.

Sista bilden tog jag men det är väl ganska självklart att han inte tog den själv :)

Ikväll blir det nog middag på stråket om vi får plats någonstans. Det är ju "ät två, betala för en" så det borde vara ganska proppat med folk.




Kommentarer
Postat av: Stina

Rheia tackar och bockar för den trevligaste förfesten hon har varit på med mycket gos och mys. Matte instämmer på det första :-)

2008-08-03 @ 17:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0