Busy day

Igår jobbade jag på ett bröllop som höll till på Restaurang Murklan. Inget särskillt speciellt med det förutom tre saker:

1. Bruden fick en uppenbarelse för ett år sedan om att hon skulle gifta sig 080808.
Hon bokade lokal och allt... men hade ingen karl. Så kan det gå om man bara ger sig fan på det.

2. Åsa Jinder spelade under middagen, enormt vackert. Hennes man var med och spelade också, tydligen svensk mästare i country. Inte så dålig han heller.

3. Gästerna på bröllopet var de sämst klädda personerna jag någonsin sett.

Idag har vi gått långpromenad rund Herke. Sist vi gick så var det is på sjön och det byggs fortfarande hej vilt, det kommer inte dröja länge innan de har byggt sönder hela området. Men det är intressant och gå runt och kika på vad som hänt sedan sist.
Kaxa hade kul också.

Sedan gick vi på Stocke Titt och fikade stut med renstek och pepparrotsgrädde. Mums! Bästa av allt, Kjell som äger stället är ju med och sköter Murklan så vi fick fikat gratis. Äntligen ett ställe där jag har rabatt.

Efter det blev det lite bokläsning och tupplurande och sedan middag. Det var pastadax igen. Och med det menar jag att göra egen. Tomattortellini med champinjonfyllning. Det verkar som man kan hitta på vilken smaksättning som helst på själva pastadegen och bara höfta till men vill man inte det så kommer receptet här:

2 ägg
1 msk vatten
1/2 msk tomatpuré
1/2 msk olja
Chilikrydda
Svartpeppar
Örtsalt
Vetemjöl Special (tills det blir en smidig deg)
Och så kyl i en timma innan utkavling.

Blev gott och en lite roligare färg på pastan. Det var lite klurigt att fylla den eftersom fyllningen blev lite lös, men det gick och det blev gott!

Och kvällen var inte över där för då var det biodax. Har inte varit på bio på jag vet inte hur länge. Gick på Hankock med Will Smith. Hade förväntat mig en rolig och lättsam film och det fick vi också men den var dessutom väldigt bra!
Rekommenderar verligen er att se den!

Men nu ska vi nog inte göra något mer idag. Undra vad vi ska göra i morgon då?







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0