Sista jobbdagen

Så, nu var sista jobbdagen gjord innan semestern!! En nackdel med att ha ett företag är ju att det inte är riktigt lika underbart att gå på semester som när man har ett skitjobb. Men missuppfatta mig inte det är fortfarande helt underbart! Speciellt efter veckan vi har haft. Vi har ju lite av en lågsäsong nu så förra veckan hade vi i princip ingenting att göra men det ändrade sig självklart till den här veckan. Helt plötsligt började Spira-mobilen (som varit tyst i tre veckor) att ringa och alla ville ha sina beställningar innan vi åkte på semester. Man vill ju ogärna tacka nej till beställningar så... Vad händer då?? Både internet och telefonerna lägger av. I två hela dagar. Men, vi tog oss igenom kaoset, gjorde alla beställningar och nu blir det semester!!

Vad har jag mer gått igenom den här veckan? Jo, en sjuk hund. Våran lilla flirtkula har haft lite ont i sin stjärt och på sista tiden har hon inte velat äta heller. Vad gör man då? Går till veterinären så klart. Det visade sig att Kaxas analkörtlar var helt igenkorkade och det fanns massa spännande där inne som veterineren sprutade ut över halva rummet. Kickan var lite nervös när vi väl var inne hos doktorn så hon fick lite lugnande, det resulterade i en spya och en räkning på 1050 kronor.
Plus att vi har ett återbesök om två veckor som kommer att gå på något liknande och tabletter för 200 kr. Som tur är har vi henne försäkrad så en del av det får vi tillbaka.
Kaxa fick även med sig en fin liten tratt hem som var helt omöjlig att ha på sig. Hon har liksom lika litet huvud som hals så den blev väldigt lätt att ta av sig. På dagarna kunde vi skippa den för då har vi koll på henne men på nätterna då?
Jo, vi skapade en egen lösning med en löpblöja och en bakvänd hundpolotröja. Resultatet såg ut så här:



Inte vackert kanske men det fyllde sin funktion.

Kommentarer
Postat av: Kakan

Men lille vännen! Uffa då..

2007-11-10 @ 04:15:47
URL: http://select.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0