Lite mer info...

Tydligen rackte det dar blogginlagget inte riktigt till for vissa nyfikna sjalar sa har kommer lite mer info.
Forst vill jag bara meddela att inget frieri har agt rum utan bara en vanlig hederlig forlovning som formodligen kommer att racka gott i bra manga ar innan en tur till altaren ar pa sin plats. Sa, nar det var sagt kan jag fortsatta att beratta hur allt gick till. (Forbered er pa att bli besvikna for det verkar som ni har ganska stora forvantningar) =)

Tydligen hade Henke haft detta i atanke lite langre an mig men nagra dagar in pa resan klackte jag ur mig (efter att ha gatt forbi ytterligare en juvelerare) att vore man smart skulle man ju kopa forlovnings- och vigselringar nar man var utomlands och det var sa mycket billigre. Sa kunde man ju forslagsvis gravera dem nar man kande att det var dax. Lite oromantiskt kanske men valdigt ekonomiskt forsvarbart.
En kvall nar vi satt och at middag sa da min (numera) fastman att kanske vi inte skulle ta och kopa de dar forlovningsringarna nu i alla fall? Och anvanda nar da? fragade jag... Nu, kanske fick jag till svar och sagt och gjort.

Vi hittade en juvelerare, forklarade vad vi ville ha, bestallde, akte tillbaka fem dagar senare och hamtade dem. Vi hade tankt att vanta till vi hade hittat den perfekta restaurangen i Palolem for vi hade last att det skulle vara valdigt mysigt och romantiskt har, men vi kunde nte halla oss. Men ursakten att det var valdigt latt att stjala ringarna om de lag och skramlade i vaskan satte vi pa oss dem redan samma kvall pa stamhaket Anthy's i Benaulim.
Klartt o bettalt!

Nojda nu? Lite mer kott pa benen kanske. Resten far ni hora live nar vi kommer hem. Vilket faktiskt ar valdigt snart.

Har i Palolem har vi borjat att finna oss tillratta och upprattat en rutin som kanns som att den fungerar fint.

1. Kliv upp
2. At frukost
3. Sola (for min del betyder det ga langs stranden och lasa)
4. Lunch
5. Sola
6. Duscha
7. Drick drink och las
8. Gora oss i ordning for kvallen
9. Internetta
10. At middag
11. Kolla i butiker
12. Lasa pa verandan
13. Sova

Punkt nummer tretton hade vi lite problem med i natt. Det var ISKALLT!!!! Man har inte slutat svettas pa hela semestern men helt plotsligt ligger man med jeans, tva saronger och en haduk och haller pa att frysa ihjal.
Vi har bestallt filtar till bungalowen till ikvall.

  Punkt nr 6

  Punkt 7


Kommentarer
Postat av: Karin

Nu är min nyfikenhet stillad! En idé hade ju varit att förlova sig inne på den romantiska toaletten? Jag tror nog att det är bland det mysigaste sett...

2007-11-23 @ 17:35:33
URL: http://select.webblogg.se
Postat av: Therese

Grattis grattis!!
Turid o Janne hälsar oxå!

2007-11-26 @ 11:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0