Framme

       
Utsikt fore                         Utsikt efter

Ja, efter en tjugo timmars resa var vi da antligen framme!! Resan gick bra aven om vi knappt sov en blund pa hela tiden. Det gick latt att hitta boende i Calangute som var varat forsta stopp och man skulle kunna tro att man med den somnbristen skulle sova som ett barn, men icke. Bade jag och Henke lag somnlosa anda fram till klockan var runt fyra. Behover val kanske inte saga att vi tog en sovmorgon nasta dag?
Travade raskt ner till stranden sicksackandes mellan tutande minibussar. Val nere pa stranden mottes vi av ett folkhav utan dess like och inte en anda ljushyad person sa langt ogat kunde se. Indierna hade passat pa att ha lov under varan semester och ar man indier och har lov aker man till... Calangute.



Vi smog oss en bit bort pa stranden, hittade nagra vita turister och slog oss till ro. Underbart med lite sol och bad. Vagorna ar dock ganska hoga sa det ar med skrackbladad fortjustning man slanger sig i. Det ar ganska ordentliga strommar och det ar en riktig konstart att undvika pisksnartseffekten som blir nar vagorna bryter.

             

Calangute var overlag ett ganska rorigt stalle med mycket folk och trafik sa vi begav oss till Baga (dar vi ar just nu) efter bara en dag. Det finns inget som far en att kanna sig mer turistig an att vara de anda turisterna i sikte.

Baga kanns i alla fall valdigt bra efter en dag. Vi bor valdigt nara stranden sa det ar bara att kila upp till rummet om man skulle kanna sig nodig eller har glomt nagot.
Sa, till maten. FAN vad god mat det ar har!!!!!!!! Slar till och med Thailand. Man langtar efter middag hela tiden. Njuter i stora drag!

Det var nog allt for den har gangen, vet ju sjalv hur det ar, star det for mycket orkar man inte lasa alls.

PS. Hoppas ni uppskattar bilderna, tog en evighet att ladda upp dem =)

Kommentarer
Postat av: Kakan

Jihoo! Blogginlägg!
Ser ju kanoners ut det där. Och inte är väl ni så vita som du påstår? ...ni är genomskinliga för tusan. Men, det där lär jag väl få äta upp när ni kommer hem! Adjöken fröken.

2007-11-14 @ 17:46:15
URL: http://select.webblogg.se
Postat av: sven.strandfors

hej!ser ganska exotiskt ut!Kaxa mår bra-ska träffa vet.tis.Jag mkt bättre i foten.IS hälsar.Bada med omdöme.Hej då!

2007-11-14 @ 20:32:47
Postat av: Anonym

hej!!
vad härligt med sol och bad! är riktigt avis nu...
hoppas att ni får det bra, det låter ju lovande med god mat å allt. jag blir lite lat när jag är ledig, orkar knappt laga mat. men jag åt i alla fall en gourmetbricka på bishops ikväll, det va gött!
kram!

2007-11-15 @ 02:40:23
Postat av: Jojo

Ååhh va härligt! Kul att läsa. Låter spännande det där landet. Må gott. Kramar Johanna

2007-11-15 @ 08:53:02
URL: http://hippocampus.webblogg.se
Postat av: Meeri

Jaaa! Ni är framme!!! :) SNälla snälla njut av maten åt mig med!

2007-11-15 @ 09:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0