Älgen, marknad och bowling

Igår var det dax för den efterlängtade "Älgen Reunion" festen. Jag och Åsa (de enda två av den nuvarande personalstyrkan som skulle gå) jobbade till kl tio. Men har man sagt att man ska gå så bör man hålla det löftet. Med en tydlig doft av matos bytte vi snabbt om, drack ett glas vin och ställde oss i O´Learyskön. Vi var lite smarta och tog med oss lite dricka till den ganska så långa kön.  Men ingen fara, vi hade dolt den väl så inga vakter skulle komma på oss.



Det visade sig att vi bara var fyra tappra själar som tyckte att en träff med gamla arbetskamrater verkade kul. Men det hindrade inte oss från att ha en riktigt bra kväll. Nya Larrys är helt okej visade det sig men det ska bli intressant att gå ut en fredag då de har 23 års gräns. Kanske lite fler folk i ens egen ålder som man känner igen.

 

Idag så var det en tur till Jamtlis julmarknad som stod på agendan. Jag har aldrig varit där (av vad jag kan komma ihåg) så det var väl på tiden.
Vi köpte ett hundhalsband till Kaxen och jag beställde en mössa av en tant där. Det var faktiskt riktigt mysigt även om jag tror att den gör sig allra bäst om man har barn med sig.



Sedan blev det att skynda iväg till bowling med familjen Ohlsson. Henke slog familjerekordet med 210 poäng. Jag kom strax under...

Kommentarer
Postat av: Kakan

Vänta nu... slog henke familjerekordet med 210 poäng? Skulle inte tro det. Han slog familjerekordet med FYRA
poäng! Ja, jag är en viktigpetter.

2007-12-09 @ 17:03:03
URL: http://select.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0