Spira 4år
Den 9:e Augusti fyllde Spira kortdesign fyra år!!
Jag och Åsa firade genom att gå och äta trerätters med vin på Hotell Älgen.
Förrätt:
Knäckebröd med gubbröra
Varmrätt:
Biff Rydberg
Efterrätt:
Kladdkaka med xantegrädde och blåbär

Alla som satt och åt på restaurangen och åt trodde nog att jag och Åsa var ett par där vi satt och gratulerade varandra på fyraårsdagen. Och det blev nog inte bättre av att kocken kom in med fyra ljus och ropade att han hoppades på fyra lyckliga år till när vi gick därifrån.
Vad kostade då detta kalas?
57.50 /skalle

Jag och Åsa firade genom att gå och äta trerätters med vin på Hotell Älgen.
Förrätt:
Knäckebröd med gubbröra
Varmrätt:
Biff Rydberg
Efterrätt:
Kladdkaka med xantegrädde och blåbär

Alla som satt och åt på restaurangen och åt trodde nog att jag och Åsa var ett par där vi satt och gratulerade varandra på fyraårsdagen. Och det blev nog inte bättre av att kocken kom in med fyra ljus och ropade att han hoppades på fyra lyckliga år till när vi gick därifrån.
Vad kostade då detta kalas?
57.50 /skalle

Kommentarer
Trackback